Tricton, Valot päälle - Herätämme brändisi eloon

ELY Yritysten Kehittämispalvelut

Tricton luo uutta ja on tapahtuma-alan suunnannäyttäjä. Toteutuksia voi olla muun muassa interaktiivinen taideteos valaisemassa toimipisteen sisäänkäyntiä, teknisillä yksityiskohdilla täytetty design messuosasto, kokoustilojen tunnelman taikominen valoin ja somistein tai erikoislavatekniikan luominen. Yrityksellä on toimitiloissaan oma työpaja, jossa suunnitellaan ja rakennetaan jatkuvasti uusia tuoteinnovaatioita. Näitä innovaatioita halutaan lähteä viemään enemmän kansainvälisille markkinoille. Yritysten kehittämispalvelujen kautta järjestynyt KontaktiVerkon konsultointi tarjosi heille "henkisen selkänojan", jonka tukemana yritys nyt tähtää maailmalle.

Trictonin tavoitteena on viedä uusi tuoteinnovaatio kansainvälisille markkinoille. Konsultoinnin tuloksena yritykselle tehtiin ELY:n Innovaatioiden kaupallistaminen – tuotteella kansainvälinen markkinaselvitys. Selvityksellä saatiin selville markkinoiden kokoa ja vastaavat tuotteet kohdemarkkinoilla (Suomi, Ruotsi, Viro, Saksa ja Hollanti). Tuloksia (asiakaspotentiaali, tietoa maasta, toimijoista ja tärkeistä yhteyksistä) voidaan myöhemmin hyödyntää päätöksenteon tukena valitun maan osalta.

”Meille tosi tärkeä asia oli kehittämispalvelujen kautta järjestyneet neljä konsultointipäivää. Niiden lopputuloksena saimme 17-sivuisen raportin, jossa on suoraan kerrottu markkinavolyymit ja kasvumahdollisuudet. Se oli meille mustaa valkoisella, että antakaa palaa vaan” Pasi Rantanen, Tricton

Lue koko ELY:n artikkeli aiheesta täältä.

Lisätietoja Trictonista löydät heidän verkkosivuiltaan, jonne pääset tästä.