Spotless Tea Bag vie teen nautinnon uudelle tasolle

Spotless Tea Bag toteutti hyvin onnistuneen pilotoinnin ja markkinatutkimuksen yhteistyössä KontaktiVerkon Kirsi Vuolletin ja TAMK:in palvelumuotoiluryhmän kanssa. Pilotointi kantoi selkeästi hedelmää ja tutkimuksesta saatu raportti vastanneiden osalta kertoo Steabagin kiinnostavuudesta HoReCa aloille sekä hankintana omaan kotiin.

Mikä Steabag®?

Kahvi- ja teepöydän näkymän pilaa helposti turvonnut ja valuva teepussi. Spotless Tea Bagin Steabag® kätkee sotkun sisäänsä ja itse pakkaus on kaunis osa kattausta. Steabag® helpottaa henkilökunnan työtä kaikkialla, missä teetä tarjoillaan.  Mikäli kuluttaja tahtoo puristaa teepussista viimeisenkin pisaran, se onnistuu helposti käytettäessä Steabag® pakkausta.

Tuloksia on jo hyödynnetty

"Saimme hahmoteltua monistettavan mallin jota voimme hyödyntää seuraavissa pilotoinneissa. Korjausehdotukset ovat käytännönläheisiä ja vaikuttavat jatkossa tuloksiin mikä vuorostaan todennäköisesti heijastuu liiketoimintaan.

Tuloksia on jo hyödynnetty markkinoinnissa, sekä pääoman hankinnassa.

KontaktiVerkon palveluun saimme tukea ELY:n Yritysten kehittämispalveluiden kautta. Kiitän erityisesti Kirsin kädet savessa mentaliteettia, eli itse tekemistä ja paikalla havainnointia, sekä käytännönläheistä otetta, joka on kiinni arkipäivän realiteetissa ja varsin niukoissa resursseissa. Siitä seurasi runsaasti konkreettisia pikku ehdotuksia, jotka parantavat seuraavia pilotointeja. Kiitän myös kykyäsi muotoilla ajatuksesi arkikielelle. Suosittelen Kirsin ja KontaktiVerkon palveluita!"

Spotless Tea Bag Oy / Matti Koskinen

Lisätietoja löydät heidän verkkosivuiltaan, jonne pääset tästä.